Din bokade träningstid

En stor fördel med att ha en bokad tid för träning är att det hjälper dig att behålla fokus och verkligen få träningen gjord - varje vecka. Uthållighet är grunden i allt förändringsarbete och efter bara några veckor är din fit20 tid en naturlig del av ditt veckoschema. Skulle du nu inte känna dig motiverad på din träningsdag så kommer du att gå och träna iallafall, du vet ju att det finns en personlig tränare som väntar på dig. Över tid bygger du en stark och uthållig positiv vana av att träna regelbundet.

Prisvärd träning

Hos oss bokar du din veckoträning på en tid som passar dig och ditt liv. Det är ett effektivt sätt att verkligen få träningen gjord. äÄndras din vecka kan du boka om - vi vill också att din träning skall bli av. På så sätt kan du alltid se till att få ut 100% av din investering i fit20. Träning varje vecka, utan undantag, bygger din styrka och förbättrar din hälsa. Tillsammans ser vi till att du får de resultat du vill ha!

Ständig förbättring

Inga brutna nyårslöften här. Istället för att tappa sugen när du misslyckats med ännu ett ambitiöst träningsprogram upplever fit20 medlemmar en helt annan effekt. 20 minuter i veckan är något som alla klarar, och allt eftersom de känner sig både starkare och piggare vill de verkligen fortsätta. Genom att göra träningen både effektiv och smidig att planera är fit20 träningslöfte något du kan hålla. Resultatet blir ständig förbättring som du kan både se och känna.

Boka in en god vana

Alla vet att långsiktighet är viktigt. Genom att ha en bokad tid i kalendern ser du till att aldrig missa en träning. Och skulle lusten tryta och ursäkterna börja komma så vet du att din personliga tränare väntar på dig på din bokade tid. Då minskar risken för att du prioriterar annat före ditt långsiktiga välmående. Du håller dig till planen och över tid blir det lättare och lättare. Du har byggt upp en hälsosam vana som skapar positiv feedback genom att du verkligen känner dig starkare och piggare.

Läs mer om fit20