Din personliga tränare gör skillnad

Hemligheten med fit20s träning är att du på kort tid, utan risk för skador, överskrider dina musklers förmåga en gång i veckan. Det är speciellt de sista självande jobbiga sekunderna som ger de fantastiska resultat du vill ha. För att möjliggöra denna intensiva träning behövs den professionella personliga tränaren

Alla våra fit20 tränare har genomgått en omfattande utbildning så att du får den hjälp som behövs för att uppnå resultat. Våra tränare ser till att din teknik är korrekt och hjälper dig justera din hållning vid behov. De coachar dig genom de jobbiga stunderna och hjälper dig hålla motivationen uppe. Det du behöver göra är egentligen bara att komma på utsatt tid och göra ditt bästa!

20 minuters fokus bara på dig

fit20 är en “High Intensity Training” (HIT). Därför räcker 20 minuters fokuserad träning tillsammans med en personlig tränare för att producera mätbara resultat. Alla våra personliga tränare är certifierade i fit20 Academy, the HIT specialist center.

Prisvärd och effektiv personlig träning

Vår träningsmetod är framtagen för att ge maximal hälsoeffekt på kortast möjliga tid. Därför blir träningen med fit20 också mycket prisvärd! Visst, du får ta i och anstränga dig, men är klar redan efter 20 minuter - mer tid över till annat!

Säkert för alla

Din fit20 tränare vet precis hur långt du skall pressa dig själv i varje övning. Oavsett om du är ung eller gammal, nybörjare eller atlet, har en gammal idrottskada, ett krånglande knä, fysisk begränsning eller kanske brottas med övervikt eller en kronisk sjukdom.

Din tränare coachar dig till din individuella maxprestation vid varje tillfälle så att du kan nå dina personliga hälsomål. Din tränare finns bredvid dig för att säkerställa att du gör varje övning på ett säkert och korrekt sätt och att dina resultat registreras i din personlig träningsdagbok i vår fit20 app. Här kan du enkelt se framstegen du gör!

Personligt rekord varje vecka

Din personliga tränare ställer in maskinerna enligt dina förutsättningar och bestämmer hur du bäst tränar alla stora muskelgrupper. Hen ser till att din teknik, tempo och hållning är rätt samt stöttar och peppar dig när motivationen och orken tryter.


Tränare coachar dig från första till sista minuten, så att du kan fokusera helt på att ta i och ge ditt allt och skapa veckans personliga rekord. Genom att komma på din bokade tid en gång i veckan säkerställer du dina långsiktiga resultat genom stadig och gradvis utveckling.

Läs mer om fit20