fit20 academy

Alla fit20 tränare är utbildade och certifierade enligt “The fit20 Academy”. För att säkerställa att våra medlemmar får en så bra och effektiv träningsupplevelse som möjligt så ser vi till att alla personliga tränare är välutbildade och erfarna. Förutom att ge våra tränare en omfattande grundutbildning så uppmuntrar vi dem att hålla sig uppdaterade och vidareutbilda sig genom att regelbundet köra “masterclasses” för seniortränare. Vi är engagerade och följer hela tiden utvecklingen i träningsvärlden för att säkerställa att fit20 och våra tränare hela tiden ligger i framkant.

Certifierad

“The fit20 Academy” är vårt lärosäte. Här tränas all nya fit20 tränare och om de klarar slutprovet blir de certifieradeTräningen sker online, praktik i studio, ett omfattande mentorprogram samt en tryckt lärobok. När en ny personlig tränare är redo gäller det att genomföra ett skriftligt prov samt en praktisk examination enligt vår standard. Du kan vara trygg med att vi tar träning på allvar.

Lärande är allt

Nya rön upptäcks ständigt och vi uppmuntrar alla i vår organisation att fortsätta lära sig och utvecklas kontinuerligt. Vår onlineverksamhet har mängder av fakta för våra tränare att botanisera bland, och erfarna tränare erbjuds “masterclasses” för att fortsätta utvecklas. Vi söker även ny kunskap aktivt, till exempel genom vårt samarbete med lektor James Steele på universitetet i Southhamton. Vår vetenskapliga “Advisory Board” hjälper oss att ständigt vidareutveckla våra träningsmetoder och bredda vår kunskapsbas.

Läs mer om fit20