Fokus och lugn

En fit20 studio är tyst, lugn och ren. Här finns inget som distraherar dig från din viktiga träning. Våra tränare är fullt fokuserade på att du skall få en så positiv och effektiv träningsupplevelse som det bara går - varje vecka. Fit20 tränaren har den kompetens och erfarenhet som krävs för att hjälpa och guida dig framåt - mot dina hälsomål. Våra fit20 medlemmar uppskattar effektiviteten, kombinerat med lugnet och avskildheten som fit20 erbjuder..

Träna med andakt

Vårt mål är tydligt: Att coacha dig till optimal styrka, hälsa och välbefinnande.

Eftersom det inte finns några distraktioner i studion, och att din träning är speciellt anpassad efter dina behov och förutsättningar, så kan du glömma allt runt omkring och bara fokusera på att göra ditt bästa . Du klarar mer än du tror - och vi skall hjälpa på vägen.

Fokus, avskildhet och noll störmoment

Våra studios är designade med mycket eftertanke och en tydlig plan. Vi vill inte att något skall störa dig i din träning. Därför har vi inga speglar, ingen tv och vi spelar definitivt ingen musik på hög nivå. Våra medlemmar vill att träningen skall vara snabbt avklarad så att de kan fortsätta med annat. En fit20studio är helt enkelt designad för maximal effektivitet.

En inbjudande studio

Alla trivs inte på ett traditionellt gym. Det kan vara fullt med folk, höga ljud och väntetider på att få använda svettiga maskiner. Man kan lätt bli osäker och lite överväldigad och inte veta var man skall börja och hur maskinerna fungerar. Hos oss är det precis tvärtom. Ingen osäkerhet och ingen väntetid. Vi erbjuder ett personligt omhändertagande, arbetar tillsammans med dig en och en (eller två beroende på medlemskap) och sköter alla inställningar på träningsmaskinerna åt dig. Allt du behöver göra är att komma på utsatt tid och göra ditt bästa så har du snart ännu ett effektiv träningspass bakom dig. Hos oss är det enkelt och smidigt att bli vältränad på bara 20 minuter i veckan.

Läs mer om fit20