Träna själv eller med sällskap

Hos fit20 kan du välja ifall du vill träna själv eller tillsammans med någon, kanske en partner eller kollega? Du kan välja mellan 3 olika medlemskap. Solo där du tränar ensam eller flex och duo som bägge innebär att du tränar samtidigt som en annan person. Oavsett vilket medlemskap du väljer ser vi till att du och din tränare har fullt fokus på din träning . Genom att ha få personer i studion på samma gång minimerar vi distraktioner och störande moment - allt för att skapa bästa möjliga förutsättning för dig.

Fullt fokus i 20 minuter

Med din personliga tränares engagemang och stöd blir det lättare att fokusera på träningen. Med de positiva resultatet kommer också inspirationen och glädjen med att träna regelbundet. Din tränare finns där för att hjälpa och stötta dig så att du hel tiden utvecklas och verkligen når dina hälsomål!

Träna med en partner

Många fit20 medlemmar över hela världen väljer att träna tillsammans med en träningspartner. Det kan vara en familjemedlem, granne eller kanske en arbetskollega. Träning i par ökar motivationen och uthålligheten. Det är roligt, ekonomiskt och stärker även de för hälsan så positiva sociala banden människor emellan.

En personlig tränare bara för dig

Din fit20 tränare har fullt fokus på dig och din träning. Hen hjälper och stöttar dig i varje moment under träningspasset så att du får ut maximalt träningspass. Atmosfären i fit20 studion är lugn, tyst och harmonisk. Inga speglar, ingen musik, inga distraktioner som kan störa ditt fokus. Våra medlemmar njuter av att träna i avskildhet och följa sina positiva resultat mot bättre hälsa.

Läs mer om fit20