Kundupplevelse berättad av Ingvar Forsman.

Klantverhaal Jan-Willem van Weerdenburg

Hej! Jag heter Ingvar och är 65 år. Jag började träna med fit20 för 12 veckor sedan. Kände att jag ville ta hand om min kropp på ett mera aktivt sätt. Träningen hos fit20 är enkel att få in i veckorutinerna. Kräver inga förberedelser och inget efterarbete mer än en stunds återhämtning i soffan. Några av de förbättringar jag märkt är bättre balans, ökad rörlighet, mer styrka i vardagen.

Jag kan till exempel numera åter igen dammsuga och ändå ha kraft över till att torka golven också. Känns också tryggt att kunna gå ut med hunden utan rädsla för att hon trasslar in mig i kopplet. Tidigare var jag rädd att jag skulle ramla så fort det hände, nu vet jag att jag står stadigt.

Jag har tidigare provat olika träningformer men aldrig känt mig riktigt nöjd men "flåshurtighet" och svett i grupp. Här tränar jag på mina villkor och min tränare hjälper mig att hitta de rörelser som ger mig de förbättringar jag frågar efter.

Min omgivning har reagerat med uttryck som "guud va pigg o fräsch du ser ut".

Känns verkligt lyxigt med min personliga tränare som på ett proffsigt sätt motiverar och stimulerar mig att utveckla mig själv. Enda nackdelen är egentligen bara att jag måste köpa nya kläder i en mindre storlek.

Jag kan varmt rekommendera fit20 och den enkla och personliga träningsformen som ger resultat utan träningsvärk.

Ingvar Forsman (65 år) Pensionär. Tidigare arbetat som kock, undersköterska, ambulansförare, taxi och busschaufför, gymnasielärare, whiskyprovare och guide, arbetsförmedlare, säljare, kundvård.