Kundhistoria av Jan Willem van Weerdenburg

Klantverhaal Jan-Willem van Weerdenburg

"Efter mer än sex månaders träning har jag märkt under mina andra idrottsaktiviteter att mitt grundläggande tillstånd har förbättrats såväl som konditionen och definitionen av mina muskler."

När jag började fit20 i februari var jag uppriktigt skeptisk till fit20-metoden. De lovade garanterade förmåner inom tre månader ...

Träningsmetoden är något du måste vänja dig om du alltid är van vid ett normalt sätt att träna, men inom en månad är du alla vana vid träningen och jag märkte några av löften från fit20. Den stora fördelen är naturligtvis att träningen bara tar 20 minuter och du har tid kvar till andra saker. Detta gör att fit20 faktiskt passar alla. Ett annat plus är att du tränar under ledning av en personlig tränare så att om du funderar på att ge upp, din personliga tränare ger dig just det sista trycket i rätt riktning. (S) han uppmuntrar dig att inte sluta utan att pressa dina egna gränser, något som annars aldrig skulle ha inträffat.

Efter mer än ett halvt års träning har jag under mina andra idrottsaktiviteter märkt att min grundläggande kondition, liksom konditionen och definitionen av mina muskler, har förbättrats. När jag övade min hobby, cykla i skogen, fann jag att jag kunde vända ett tyngre motstånd och att jag kunde fortsätta längre. fit20 hjälper dig att förbättra din styrka och uthållighet. Jag märker också att min kropp har blivit mer tonad och att mina kläder blev mer lös.

Den energi du får från träning har förbättrat min koncentrationsförmåga, jag presterar bättre, något jag drar nytta av vid mitt arbete. Kort sagt skulle jag rekommendera fit20 till alla som vill bli montare och vill känna sig bekväma i sin egen hud.

Jan Willem van Weerdenburg (35 år), revisor Iding vechtstreek bv.