Kundhistoria av Michiel van Haastert

Klantverhaal Michiel van Haastert

”Jag spelar golf och när jag tidigare hade gått 18 hål var jag död trött. Nu kan jag göra det mer eller mindre utan problem. ”

Sedan september 2013 tränar jag på fit20 i Nederländerna. Jag hatar gym så fit20 är en perfekt lösning för mig. Träningen är kort och kraftfull och fit20-studion ligger nära där jag bor. Så det tar lite tid för mig.

Det är anmärkningsvärt att framför allt andra människor började se resultaten hos mig. På grund av olika sjukdomar har jag en koordinationsstörning i benen. Jag gick dåligt och ganska böjd framåt. Efter några månaders träning på fit20 hörde jag: "Michael, du går mycket bättre!" Och "Du går så vackert upprätt." Det enda jag gjorde annorlunda under de månaderna är att träna på fit20, så det måste vara anledningen till min förbättring. Om jag i fit20 iPad-applikationen ser vikten som jag nu skjuter bort med armar och ben jämfört med första gången, är det utan tvekan att jag har blivit mycket starkare.

Jag tror att jag också kan märka min förbättring av andra saker. Jag spelar golf och när jag tidigare hade gått 18 hål var jag död trött. Nu kan jag göra det mer eller mindre utan problem. Fysiskt finns det mer möjligt i mitt liv igen. Nyligen seglade jag en vecka, jag ville prova om jag fortfarande kunde göra det. Att vara på en båt hela dagen innebär att du naturligtvis bör bibehålla din balans och det är väldigt tröttande för mig. Innan jag började träna på fit20 var jag utmattad efter en sådan dag. Men detta var inte fallet. Vilken enorm framsteg!

Jag rekommenderar därför fit20 regelbundet till andra eftersom det passar mig perfekt.

Michiel van Haastert (59 år) Läkare