Mission, vision and core values

Visste du att...

fit20 är ett internationellt företag med sitt ursprung i Nederländerna. Den första fit20 studion någonsin öppnades år 2009 i Zwolle och idag finns det över 120 studios i Nederländerna, och fler är på gång. Internationellt har fit20 expanderat till USA, Storbritannien, Belgien, Frankrike, Quatar och Nya Zeeland och fler länder är på väg att öppna sin första studio.

Vi har haft äran att ta emot en mängd utmärkelser under åren. Till exempel har vi blivit uppmärksammade som årets Gasellföretag (snabbväxare) både 2015 och 2017. Även om det är mycket roligt att bli uppmärksammad i media så ligger vårt fokus på att leverera fantastiska upplevelser och nytta för våra medlemmar. Det bästa utmärkelsen får vi varje vecka av våra glad, nöjda, starka, hälsosamma och trogna kunder.

Inom fit20 finns det en omfattande utbildningsverksamhet för såväl studioägare som tränare. För oss är det en fundamental del i att säkerställa kvaliteten i allt vi gör samtidigt som vi växer. Vi kallar den “The fit20 Academy” och vi kommer fortsätta investera betydande resurser på att utveckla kurser och innehålla även i framtiden.

Vi är en franchiseorganisation. Det innebär att de flesta fit20 studios världen över ägs och drivs av en franchisetagare. Utöver franchisetagaren själv har de flesta studios ett antal personliga tränare anställda. Total är vi många hundra personer engagerade i den dagliga verksamheten och våra medlemmars hälsa.

Världshögkvarteret för fit20 ligger i Hattem, Nederländerna och alla på kontoret tränar själva på fit20 varje vecka. Även vår grundare Walter Vendel. Så uttrycket changed by fit20 gäller lika mycket för oss som för alla medlemmar världen över.

Ett flertal stora företag har valt att öppna en fit20 studio “in-house” för att hjälpa sina anställda hålla sig starka och friska. Några exempel på detta är Siemens, Ahold, Randstad, Yokogawa och Heerema.

fit20 är en organisation med starka kärnvärden och tydligt definierad och förankrad Vision och Mission.


We add strength to your life

High intensity strength training är den viktigaste och grundläggande basen för en stabil hälsa och välbefinnande. Komponenter såsom uthållighet, vigör, kognitiv förmåga och mentalt fokus stärks. Vi tillför styrka i ditt liv så att du kan få ut maximalt av livet!

Strength changes everything

Muskelmassa är en nyckelfaktor när det gäller att prognostisera livslängd och livskvalité. Ökad styrka påverkar i stort sett alla hälsomarkörer i alla åldrar på ett positivt sätt. Vi vill göra alla människor starkare!

Personal attention

Kärnvärde 1

Vi ger den personliga uppmärksamhet som krävs för att säkerställa resultat.

Realising potential

Kärnvärde 2Alla människor har en enorm potential för fysisk, mental och emotionell utveckling. Vi hjälper våra medlemmar upptäcka, och realisera, sin unika potential.

Learning is everything

Kärnvärde 3Kontinuerlig lärande och utveckling är grunden till långsiktig framgång.

We share success

Kärnvärde 4Vi lär oss av varandras succé. Våra val är baserade på kunskap, erfarenhet och ett växande lärande.

fit20 Sverige

I Kungsbacka på Västkusten ligger fit20 Sverige som är vårt nationella högkvarter. Här tränar vi alla våra franchisetagare samt personliga tränare och coachar och stöttar all de som är involverade i den dagliga verksamheten.

Vänligen kontakta närmsta fit20 studio för svar på frågor gällande tidsbokning, träning eller priser.